Vilken dag!

Vi hade en otroligt mysig dag igår med våra nära & kära!

Våran dag startade med paket som vi fått av tomten som tydligen varit här och smygit under natten.. Ebbes var mycket lycklig över att hitta tre paket i sin julstrumpa; en sax, ett par kalsonger och siffror. Jag fick ett fint paket av tomten med ett par super sköna och varma tofflor. Tomas hade fått ett par pyjamasbyxor. Efter mysfrukost åkte vi upp till kyrkan och var med på samling vid krubban.

Ebbe fick ta hand om en oxe om han i mitten av Gudstjänsten fick gå fram och ställa vid krubban, duktig kille spang fram till Eva (prästen) och ställde in den i krubban. Under gudstjänsten stod han i bänken för att se och höra bra, man såg på honom att han myste och lyssnade på vad Eva sa. Var otroligt skönt att starta dagen med en lugn och mysig stund helt utan stress. Att julafton fick vara något mer än bara jultomten och julklappar för våran älsklings kille.

PÅ em kom Max, A-M, Robin, Nina, Uffe, farmor, mamma, pappa, Rolf & Anita. Tillsammans fixade vi julbordet, åt god mat och fick MASSOR med present av tomten. Vi fick alla tre bara bra saker som vi är väldigt glada över!

Ebbes ögon växte mest när han öppnade sin julklapp från Uffe, det var en stor radiostyrd bil i. MONSTER BIL ropade Ebbe ;-)

Vid ett la vi oss nöjda med dagens alla fina och minnesrika händelser!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback