Sommaren är nära nu

En lång, skön, mysig, regnig och solig helg är över :-( Men eftersom den varit bra så är det helt okej att jobba igen imorgon, på jobbet har vi en vecka full med träning inför gudstjänsten på söndag.

Ja vad har vi gjort i helgen då?

I torsdags åkte vi på konstrunda.. ja blev väl mest bilåkning och fika men det var mysigt iaf. När vi satt och fikade uppe på ett berg med OTRLIGT vacker utsikt började det åska, regna och hagla. Vi tog oss inte ut från fiket och bort till bilen, Ebbe tyckte det var ganska spännande och  när jag blev rädd för åskan sa han:

-mamma går bra

och la sitt vackra huvud på sne och tittade på mig.

Han sätter mer och mer ord på sina känslor och blir ledsen om någon annan är ledsen. När han hör Maxen gråta eller skrika åker han läpp ner och han skyndar för att se vad som står på. MEN han är just nu väldigt jobbig han gnäller, gnäller, skriker, vägrar att gör det mesta vi säger vill inte eller nej tänker inte Detta betyder ju att vi måste blir hårdare på vad som gäller och inte.. tyvärr ger vi lite för lätt efter när vi är trötta efter jobbet (vill ha mjölk, vill titta på pippi, vill inte sova nu.. snart mamma.. mysa lite bara) och på nätterna (när han kräver mjölk)

Vi har även hunnit med att fira Uffe som hade sin födelsedag i lördags, blev morotskaka *mums* rullrån, bullar, kärleksmums, tårta och grillat. Vi kunde sitta ute både vid fikat mitt på dagen och vid middagen, där mellan var det regnskurar.

Nu laddar vi inför veckan som kommer och längtar tills vi ska till Stockholm om 2 veckor.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Känner igen det där humöret. Det är mycket nej, inte och lock för öronen tror jag. Svårt att veta hur man ska hantera det alla gånger för att det ska blir så bra som möjligt. Känns mest som man tjatar. Roligt med resa!

Postat av: Sanna

Hej, vi har exakt samma gnäll och tjat här hemma, det verkar vara en trotsperiod... Vi var i Umeå och hälsade på Linn i helgen som också fyllde år i lördags. Hoppas ni har det bra!

2009-05-25 @ 10:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback