längtar...

lite välling (borde han inte fått), tandborstning och potta då kom allt upp igen :-( En trött pojke med tom mage somnade söt efter en dusch.. hoppas han får sova hela natten utan mera illmående..

Nu är det Idol, Greys och True blood som gäller ååå vilken härlig tv-kväll!

.. men... jag längtar så det gör ont i mitt hjärta... i dessa dagar känns det väldigt extra tungt att vara utan sin älskling brevid sig i soffan...


Kommentarer
Postat av: Johanna

Nä... Vad typiskt. Hoppas han piggnar till fort, om det är magsjuka brukar det ju gå över på nån dag. Och bara inte du och Tomas blir sjuka! Inte nu. Många kramar!

Postat av: Caroline

Jag och Malva mötte pappa Bosse idag som berättade att Tomas var hemma hos dom på falkenbergsv. och att lilla Ebbe är sjuk..stackars! Hoppas han piggnar på sig snabbt och att ni övriga inte blir smittade och börjar kräkas.. :/

Sköt om er!! Puss & Kram, Natti natt

2009-09-30 @ 22:06:13
Postat av: Maria

Hej tjejen!

Jag vet inte vad som hänt, men förstår att ni har det jättejobbigt nu. Jag skickar över massor med styrkekramar och hoppas att allt ordnar sig för er!!

Stora kramar, Maria

2009-10-01 @ 10:13:48
URL: http://misan80.blogg.se/
Postat av: Marianna

Hej Ida-Marie!

Hittade igen din blogg via omvägar. Läser den och har följt den och förstår att ni har det tungt just nu.

I dessa svåra stunder är det tufft, tro mig - jag vet.

Jag hoppas innerligt att ni får bra besked imorgon och att ni får hjälp. Jättebra att du tagit en samtalskontakt som gör att du klarar av vardagen, det är aldrig bra att bära på något, det kommer tillbaka i hemska ångestattacker och paniker som blir ohanterbara.



Skickar över massor av styrkekramar!

2009-10-01 @ 18:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback